De iPhone 5C nog steeds een interessante keuze

De nieuwste trots van Apple moet de iPhone 5c worden. Deze nieuwe smartphone werd onlangs gepresenteerd samen met zijn grote broer de iPhone 5s. Er waren veel geruchten over een goedkope Apple smartphone die op de markt wordt gebracht. Dit zou dan de iPhone 5c worden. Dit is niet helemaal waar want een los toestel is niet heel goedkoop. Men kan de de 5c beter zien als de nieuwe iPhone 5 maar dan in een nieuw jasjes en iets meer kwaliteit. Een los toestel kopen in combinatie met een Sim only internet bundel is een stap die veel mensen zetten. Natuurlijk moet je dan wel het geld beschikbaar hebben om de telefoon los aan te schaffen.

Het “nieuwe jasjes”uit zich voornamelijk in de nieuwe behuizing van de 5c. Deze is voor het eerst aan en stuk en van plastic. Dit is al een behoorlijke verandering. Echter moet er wel worden gezegd dat het plastic erg sterk is. Ook het beeldscherm is veel steviger dan zijn voorganger. Een ander bijkomend voordeel zijn de kleuren van de nieuwe iPhone 5c. De nieuwste iPhone is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren. De bijpassende hoesje die men bij deze iPhone kan kopen zijn ook te verkrijgen in veel verschillende kleuren.

De prijs van de iPhone 5c

iphone 5cDe prijs de men moet betalen voor de nieuwe iPhone 5c is voor veel potentiële telefoonkopers erg belangrijk. Apple heeft al aangegeven dat het geen budget telefoon gaat worden. Hier was eerst wel sprake van. De iPhone 5c wordt de vervanger van de iPhone 5. De laatst genoemde zal door Apple uit de markt worden gehaald. Apple heeft bekend gemaakt wat de prijs van het toestel gaat worden in de VS. De prijs van iPhone 5c in Amerika is vaak leidend. De prijs van een losse iPhone5c telefoon zal voor 16gb rond de 499 euro en de prijs van de 32gb variant zal 599 zijn. Wanneer iemand deze iPhone afneemt in combinatie met een abonnement dan zullen de prijzen van de telefoons veel lager liggen.

Release datums

De nieuwste Apple producten zijn reeds aangekondigd. De release datum voor Amerika is reeds bekend. Aankomende 20 september zullen deze iPhones in o.a. Verkrijgbaar zijn in de VS, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk. In deze landen kunnen de telefoons vanaf 13 september worden besteld. De grote vraag is natuurlijk wanneer deze telefoons in Nederland te verkrijgen zijn? Hierover is nog niet veel bekend. Wel heeft Apple aangegeven dat de iPhone 5c en de 5s eind december in meer dan 100 landen te verkrijgen is. Men verwacht dat Nederland hierbij zit. Dus de Appelfans zullen nog even geduld moeten hebben. Onlangs zijn er een aantal foto’s uitgelekt waar een iPhone 5c te zien is met een Nederlandstalige instructiekaart. Houd deze website goed in de gaten.